Website Howden Keukens

Howden Keukens is een Engels bedrijf, met vestigingen in Frankrijk, België en sinds kort ook in Nederland. Het moederbedrijf in de UK ’Howden Joinery’ is in 1964 opgericht en is de marktleider op het gebied van keukens. Zij maken en leveren volledige keukens aan lokale aannemers en professionele partijen.

Om de Nederlandse markt te bedienen heb ik in (freelance) opdracht van oud-werkgever Occhio Webdevelopers de website voor Howden Keukens ontworpen, binnen een prachtig scrum-traject. Ik heb me bezig gehouden met de ontwikkeling van de wireframes, content en natuurlijk de vormgeving en usability.

Aangezien het concept van het leveren aan lokale aannemers en professionele partijnen nieuw is in Nederland is het van belang het drie-stappenplan van de werkwijze duidelijk te communiceren op de website.

In de headerafbeelding wordt een keuzemogelijkheid geboden om inspiratie op te doen (voor de uiteindelijke consument) of om naar de informatie voor de aannemer te gaan. Verder wordt er veel gebruik gemaakt van sfeervolle keukenbeelden, en keukenideeën. Tevens is om de keuze van een keuken te vergemakkelijken, een filter ingebouwd zodat je aan de hand van verschillende criteria de voor jou ideale keuken vorm kan geven.

Ontwerp website Howden Keukens Nederland
Ontwerp website Howden Keukens Nederland
Ontwerp website Howden Keukens Nederland
Ontwerp website Howden Keukens Nederland

Waardevolle tips ontvangen?

Dan is het een goed plan om je op mijn mailinglijst te abonneren. Je ontvangt dan op de onregelmatige basis niet-saaie tips om je website te verbeteren. 100% nerd-vrije content. Uitschrijven kan altijd nog: 24/7 :-)

* *Verplichte velden

Contact

Contact

Volg mij:

kirstenfabels-linkedin
kirstenfabels-instagram
kirstenfabels-facebook
kirstenfabels-twitter

© KIRSTEN FABELS   |   PRIVACYVERKLARING  |  KVK 60689684   |   BTW NL001652500B98   |   CONTACT