Kirsten-vogezen
vogezen-tekst

Hai, ik ben Kirsten.

Webdesigner en grafisch ontwerper in Amsterdam. Naast het ontwerpen van websites, huisstijlen en communicatie-uitingen bemoei ik me ook dolgraag met de online strategie van websites en het isoleren van ons franse huis.

Hai, ik ben Kirsten.

Gepassioneerd webdesigner en grafisch ontwerper in Amsterdam. Naast het ontwerpen van websites, huisstijlen en communicatie-uitingen bemoei ik me ook dolgraag met online strategie. 

Ik ben een grafisch ontwerper die graag op een persoonlijke manier een duurzame band opbouwt met mijn opdrachtgevers. Ik leg graag gouden eieren op het gebied van webdesign en interactie ontwerp, en vind het erg leuk om het hele webdesigntraject te begeleiden. Van het bepalen van de doelgroep middels ‘empathie sessies‘ en de begeleiding bij de informatiestructuur en content voor de website: tot aan oplevering. Ook ontwerp ik complete huisstijlen, flyers, promotiemateriaal, stands, posters, advertenties, (online en offline banners en infographics. En vind het erg leuk om illustraties te maken.

Ik werk binnen een hecht netwerk van programmeurs, front-end developers, fotografen, copy-writers, illustratoren, drukkers, vertalers en SEO-specialisten. Wij verzorgen gezamenlijk prachtige projecten.

Naast mijn werk ben ik muze van echtgenoot Martijn Hesseling (beeldend kunstenaar, bekijk zijn werk, het is prachtig) en zorg ik voor onze twee kinderen: zoon Ilias (16) en dochter Dauphine (10). Vaak werk ik ook vanuit Franrkijk, want in 2021 hebben wij in de Vogezen een prachtig huis gekocht! 

Neem contact met mij op om over werk en koffie te praten. Ik denk graag vrijblijvend mee.
Mail: kirsten@kirstenfabels.nl.

Voeg mij vooral toe op LinkedIn :-)

Groet,
Kirsten


Contact

Contact

© KIRSTEN FABELS   |   PRIVACYVERKLARING  |  KVK 60689684   |   BTW NL001652500B98   |   CONTACT