WIE?

Hoi, ik ben Kirsten. Grafisch ontwerper, webdesigner, strateeg
en francofiel 

Hoi, ik ben Kirsten. Grafisch ontwerper, webdesigner, strateeg
en francofiel

kirstenfabels-prop

#meeroverkirsten

Meer over moi

 

Ik ben webdesigner en grafisch ontwerper in Amsterdam. Naast het ontwerpen van websites, huisstijlen en communicatie-uitingen bemoei ik me ook dolgraag met de online strategie van websites en het isoleren van ons franse huis in de Vogezen.

Graag bouw ik op een persoonlijke manier een duurzame band op met mijn opdrachtgevers. Ik leg gouden eieren op het gebied van webdesign en interactie ontwerp. Van het bepalen van de doelgroep door middel van digitale strategische sessies, begeleiding bij de informatiestructuur en content voor de website: tot aan oplevering. Van huis uit ben ik grafisch ontwerper. Daarom ontwerp ik complete huisstijlen, flyers, promotiemateriaal, stands, posters, advertenties, (online en offline banners) en infographics. En vind het erg leuk om illustraties te maken.

Ik werk binnen een hecht netwerk van programmeurs, front-end developers, fotografen, copy-writers, illustratoren, drukkers, en SEO-specialisten. Wij verzorgen gezamenlijk prachtige projecten.

Naast mijn werk ben ik muze van beeldend kunstenaar Martijn Hesseling. Samen hebben we de leukste kinderen van de hele wereld: zoon Ilias (16) en dochter Dauphine (11). Vaak werk ik ook vanuit Frankrijk, want in 2021 hebben wij op het platteland van de Vogezen een prachtig oud huis gekocht. Mocht je die perikelen willen volgen op Instagram: zie maison.d.avion.

Groet,
Kirsten

Contact

 

Graag meer informatie ontvangen, of heb je een specifieke vraag? Je kunt altijd vrijblijvend contact met me opnemen. Of je nu alleen maar aan het oriënteren bent op mogelijkheden of al een concrete opdracht in gedachten hebt, ik sta klaar om te helpen.

kirstenfabels-linkedin2
kirstenfabels-Instagam2

© KIRSTEN FABELS 2024   |   PRIVACYVERKLARING  |  KVK 60689684   |   BTW NL001652500B98   |   CONTACT