DIGITALE STRATEGIE

Wil je jouw online aanwezigheid versterken en je website naar een hoger niveau tillen?

Wil je jouw online aanwezigheid versterken en je website naar een hoger niveau tillen?

Wil je jouw online aanwezigheid versterken en je website naar een hoger niveau tillen?

Wil je jouw online aanwezigheid versterken en je website naar een hoger niveau tillen?

Wil je jouw online aanwezigheid versterken en je website naar een hoger niveau tillen?

test5-digitalestrategie-1

#inleiding

logo-werkboek1

Lekker zelf doelgericht aan de slag met je website!

Wil je jouw website optimaliseren, en weet je niet precies welke stappen je moet nemen? Of start je een nieuwe site? Download nu dit praktische werkboek (25,- euro inc. btw), waarin je ontdekt hoe je jouw website optimaliseert voor succes. Leer de essentiële stappen om je online doelstellingen te bereiken, zonder technisch jargon maar met duidelijke, bruikbare tips. Start direct met het bouwen van een winnende digitale strategie. (100% nerdvrij!). 

"Wat een gedoe, een website optimaliseren of ontwikkelen"

Een website opzetten of optimaliseren is nou eenmaal een uitdagend en tijdrovend proces. Hoe begin je nou, en welke stappen moet je nemen? En wat wil je nou precies bereiken met je site én bedrijf; dat is wel iets om eerst even rustig bij stil te staan. Je wil immers niet zomaar met losse hagel gaan schieten. Zonder een gedegen, doordachte digitale strategie ontbreekt er een duidelijk gesteld doel voor je website, en sla je de plank snel mis.

Kortom: een website bouwen zonder strategie is meestal verspilde tijd, energie en dus ook geld. Dus: ga eerst met visie de inhoud en structuur bepalen, waardoor het opzetten van de site straks een stuk eenvoudiger zal worden. En dat doe je met mijn hulp.

foto-kirstenfabels-1

#watleverthetop

Wat levert een digitale strategie sessie je op?

Doelgericht aan de slag en niet met losse hagel schieten:

Digitale strategie helpt bij het definiëren van duidelijke doelstellingen voor jouw website, zoals het vergroten van verkeer, het genereren van leads, het verhogen van conversies of het verbeteren van de gebruikerservaring voor de bezoeker.

Betere klantbetrokkenheid:

Door gerichte content en functionaliteit te bieden die aansluit bij de behoeften en interesses van jouw doelgroep, kun je de betrokkenheid van bezoekers vergroten en hun ervaring op jouw website verbeteren.

Verbeterde gebruikerservaring:

Een strategie richt zich op het optimaliseren van de gebruikerservaring op jouw website, zoals intuïtieve navigatie en relevante content, wat resulteert in tevredenere bezoekers en hogere conversiepercentage

Kostenbesparing

Het scheelt tijd, energie en geld, omdat je precies weet waar je mee bezig bent. Je weet waar de website aan moet voldoen.

Een flinke dosis inspiratie:

Deze sessies zijn als een frisse wind door je ideeën. Nieuwe invalshoeken, creatieve benaderingen en misschien zelfs een paar gekke, maar geniale, ideeën die je eerder nooit had overwogen

Verhoogde consistentie:

Een strategie zorgt voor consistentie in de boodschap, branding en gebruikerservaring op jouw website, wat bijdraagt aan een betere herkenbaarheid en betrouwbaarheid van jouw merk.

Flexibiliteit:

Een uitgewerkte strategie biedt een raamwerk dat kan worden aangepast en geoptimaliseerd op basis van veranderende trends, doelstellingen en de behoeften van jouw doelgroep, waardoor je website continu kan evolueren en groeien.

...Rust:

Geen stress meer over het opzetten van je site. Na de strategische sessies weet je precies waar je staat,en waar je wil staan. Een gedegen plan, waardoor de website straks precies aansluit aan de behoeften van je bedrijf, en je doelgroepen.

Wat houdt zo'n strategische sessie in?

In twee dagdelen (als we live afspreken) gaan we aan de slag met de strategie van je website. Dit gebeurt geheel analoog, met post-its, stiften en flip-overs. Dat neem ik uiteraard allemaal mee, als jullie voor de koffie zorgen.

  • We gaan bezig met de visie voor de toekomst voor je site (en dus ook voor je bedrijf)
  • We definiëren de doelen voor je website
  • We onderzoeken je drie belangrijkste doelgroepen: je leert ze echt kennen en krijgen een gezicht.
  • We structureren je website op een overzichtelijke en handige manier, zodat de website inrichten straks alleen nog maar een invuloefening is.
Picture bij Brand People, Unsplash

#kosten

Wat kost dat nou eigenlijk?

002-female

Strategische sessie op locatie: 1650,-

Ex. BTW en eventuele reiskosten

In twee dagdelen, met een klein groepje of individueel, een analoge (!) strategische website sessie onder begeleiding van mij, bij jullie op locatie. We onderzoeken de visie van het bedrijf, stellen de doelen vast en doen onderzoek naar de doelgroepen. En als kers op de taart structureren we -met alles wat we tijdens de sessie (s) hebben ontdekt- de inhoud van de website. Alle informatie wordt vervolgens door mij vastgelegd in een document, dat als raamwerk dient voor de strategie van je website. Neem contact op voor meer informatie, of om deze twee afspraken in te plannen.

003-video

Strategische sessies online: 550,-

Ex. BTW

In twee online sessies van een ongeveer twee uur begeleid ik je met het opzetten van een goede strategie van je website. Dit gebeurt één op één, en samen ontwikkelen we de strategie van je website. We onderzoeken samen de visie van je bedrijf, stellen de doelen vast en onderzoeken de doelgroepen. Daarna structureren we met alles wat we tijdens de sessies hebben ontdekt, de inhoud van de website. Binnen een week staat de structuur, en kun je aan de slag met je website. Neem contact op voor meer informatie of om deze afspraken in te plannen.

#overkirsten

Hoi, ik ben Kirsten.

Gepassioneerd webdesigner en grafisch ontwerper, wonend in Amsterdam. En af en toe in Frankrijk. Naast dat iets natuurlijk goed ontworpen moet zijn, vind ik het net zo belangrijk dat mijn ontwerpen een duidelijk doel dienen. Daarom houd ik me graag met mijn opdrachtgevers bezig met een solide (web) strategie! Ondertussen heb ik bijna 25 jaar ervaring en werk ik nog steeds met veel plezier in mijn onderneming.

Rustig even mijn werk bekijken? Of meer over mij weten?

Hoi, ik ben Kirsten.

Gepassioneerd webdesigner en grafisch ontwerper, wonend in Amsterdam. Naast dat iets natuurlijk mooi moet zijn, vind ik vind het net zo belangrijk dat mijn ontwerpen een duidelijk doel dienen. Daarom houd ik me voor het ontwerpproces graag met mijn opdrachtgever bezig met een solide (online) strategie!. 

Meer over mij weten?

Hoi, ik ben Kirsten Fabels
fijnewoordenvanopdrachtgevers

Grietje en Monique, Babybalance

"Wij hebben nu een fantastisch mooie website en huisstijl. Kirsten is professioneel, persoonlijk, heeft veel kennis, komt afspraken na, luistert naar de opdrachtgever en is zeer creatief. Het is fijn dat iemand met nieuwe creatieve ideeën komt. We vonden de online strategie vooraf heel erg waardevol. Wij zijn al zolang met Babybalance bezig en dachten onze doelgroepen goed in kaart te hebben. Maar juist met deze ‘customer journey’ werden de doelgroepen nog duidelijker. De doelgroepen gingen meer leven voor ons omdat ze werkelijk een gezicht kregen. Daardoor kregen wij weer nieuwe inzichten. Ook de korte lijntjes die we hadden en de feedback: wat nu wel goed kon, en wat beter was om niet te doen. Even geen blinde vlek meer voor ons. We vonden het fijn om met jou te hebben samengewerkt. En het was ook gezellig!"
Bekijk het project!

 Jerôme en Marjoleine, Filmhuis Gouda

"We hadden een heel oude website, waarvan de vitale functies langzaamaan uitvielen. Er was een nieuwe nodig! We wilden geen standaard website, maar zochten naar iets totaal anders. Een middel om PR mee te maken. Nu hebben we de beste site van alle filmhuizen in Nederland! Bont, fris, schaalbaar, met veel mogelijkheden voor diverse soorten info en weergaves. En functioneel helder. Het werken met Kirsten was prettig, ontspannen, doelgericht, gefocused, en laagdrempelig. Goede aanpak wat betreft de digitale strategie om tot een ontwerp te komen. Hierdoor wisten we wat belangrijk was aan de website om onze doelgroepen beter van dienst te kunnen zijn. En om nieuwe bezoekers aan te trekken. De website sluit daardoor aan bij onze doelgroepen én onze eigen wensen. Heel erg nuttig! Kirsten was overigens heel duidelijk in de processtappen en daardoor wisten we precies waar we aan toe waren. Wij zouden Kirsten zeker aanbevelen."
Bekijk het project!

© KIRSTEN FABELS 2024   |   PRIVACYVERKLARING  |  KVK 60689684   |   BTW NL001652500B98   |   CONTACT