Babybalance Website & Huisstijl

Voor de fantastische vrouwen Grietje en Monique, de oprichtsters van Babybalance, nam ik de huisstijl onder handen en ontwierp ik de nieuwe website en app. Yessica van Rozendaal van Tektonikos nam de techniek en projectleiding voor haar rekening.

Wat is babybalance?

Babybalance is sinds 12 jaar hét online platform voor kraamzorg. Per januari 2021 zit het standaard in het kraamzorgpakket, en wordt het vergoed uit de basiszorgverzekering. Dat is fantastisch en broodnodig, want veel moeders kunnen alleen de minimale uren kraamzorg aan huis betalen.

De website staat boordevol video's met betrouwbare informatie en instructies op het gebied van bevallingen en de zorg voor een pasgeboren kleintje in de eerste 6 weken!

Wat hebben we precies gedaan?

We hebben veel aandacht besteed aan een solide online strategie. We hebben o.a. persona's ontwikkeld, en daar kwamen functionaliteiten uit voort die echt in de site moesten komen. Die zitten er nu in. ;-) De gebruiksvriendelijkheid voor de kersverse moeders werd hierdoor flink verhoogd! (Je hebt immers geen tijd om op een site teveel te zoeken, met een huilende baby op je arm).

De huisstijl mocht niet te 'schattig' worden, maar moest natuurlijk wel zacht en vriendelijk zijn. Het bestaande logo heb ik gestileerd, ronder en vriendelijker gemaakt. Beter in balans. We kozen met z'n allen voor zachte, aardse kleuren. Babybalance wilde ook graag werken met Salut Stefanie, en zij heeft hele leuke illustraties gemaakt voor de site!

Bezoek de site: www.babybalance.nl

Huisstijl Babybalance

Babybalance Huisstijl / Branding

 

Babybalance Website & Huisstijl

Waardevolle tips ontvangen?

Dan is het een goed plan om je op mijn mailinglijst te abonneren. Je ontvangt dan op de onregelmatige basis niet-saaie tips om je website te verbeteren. 100% nerd-vrije content. Uitschrijven kan altijd nog: 24/7 :-)

* *Verplichte velden

Contact

Contact

Volg mij:

kirstenfabels-linkedin
kirstenfabels-instagram
kirstenfabels-facebook
kirstenfabels-twitter

© KIRSTEN FABELS   |   PRIVACYVERKLARING  |  KVK 60689684   |   BTW NL001652500B98   |   CONTACT