ProDelta

ProDelta Logo

Voor het Rotterdamse familiebedrijf ProDelta ontwikkelde ik in samenwerking met strategisch bureau Matzwart de totale nieuwe huisstijl en drie websites. ProDelta begon in 1946 als importeur van kranen, vrachtwagens en bulldozers. Het bedrijf heeft zich de laatste jaren uitgebreid met een vastgoed- en investeringstak.

Duurzame relaties en lange termijn visie vormen voor hen de kern van zaken doen. Relaties zijn succesvol als ze voor beide partijen resultaat opleveren. Als familiebedrijf geven ze hun waarden door; intern en extern.

Het logo

De delta’s maken het verschil. De twee delta’s in het beeldmerk van het logo gaan een relatie met elkaar aan. Ze vormen een connectie, een samenwerking. De delta’s staan tevens voor de P en de D van ProDelta.

Dochterondernemingen

ProDelta heeft zich uitbreid met meerdere dochterondermingen: ProDelta Real Estate en ProDelta Investments. Deze hebben binnen de nieuwe huisstijl, hun eigen identiteit gekregen.

ProDelta-dochterondermingen3
ProDelta branding

De drie websites:


Bezoek de sites: www.prodelta.nl,www.prodeltarealestatewww.prodeltainvestments.nl


De websites zijn gebouwd door Pixeldeluxe (Rotterdam)!

ProDelta-websites-helepaginas

 

Waardevolle tips ontvangen?

Dan is het een goed plan om je op mijn mailinglijst te abonneren. Je ontvangt dan op de onregelmatige basis niet-saaie tips om je website te verbeteren. 100% nerd-vrije content. Uitschrijven kan altijd nog: 24/7 :-)

* *Verplichte velden

Contact

Contact

Volg mij:

kirstenfabels-linkedin
kirstenfabels-instagram
kirstenfabels-facebook
kirstenfabels-twitter

© KIRSTEN FABELS   |   PRIVACYVERKLARING  |  KVK 60689684   |   BTW NL001652500B98   |   CONTACT