Branding, infographics, stands en eigenlijk alle visuele communicatie voor Incentro (een IT-bedrijf)

Sinds 2014 werk ik als freelance ontwerper voor Incentro. In het begin heb ik de branding uitgewerkt, ondertussen schakelen ze me in om de meeste visuele communicatie-uitingen te verzorgen. Dat gaat van visitekaartjes, pennen, brochures, infographics, desing van websites, boekjes en boeken, tot aan de communicatie voor een volledige Incentro stand. 

Het is fantastisch om voor zo'n geweldig bedrijf te werken, die je veel vrijheden geeft en die echt vraagt mee te denken bij alle uitingen. Zij hebben in 2017 niet voor niets de 'Best Great Place to Work' verkiezing gewonnen. Het is als freelancer ook zeker een 'Best Great Place to Work for. 

Incentro reference tool

incentro-referencetool01

We hebben een 'tool' ontworpen voor alle medewerkers, die ze ten allen tijde bij zich kunnen dragen. Ze gebruiken de 'reference took' bij besprekingen met klanten om de Incentro-cultuur uit te dragen en om zelf ook goed de doelstellingen van Incentro in de gaten te houden. Later werd er ook een handige app voor ontwikkeld, die te dowloaden is in de app-stores :-)

ansichtkaarten-incentronauts2
ansichtkaarten-incentronauts
flyer-spaceshuttle

incentronauten gezocht!

Incentro is altijd op zoek naar jong, nieuw talent. De 'incentronaut' werd in het leven geroepen en ging werven op verschillende scholen. Al dan niet met oranje ruimtepak aan!

Hiernaast zie je de allereerste uiting als wervingsmiddel. Een raket die je uit de kaart kon drukken en in elkaar kon bouwen. Leuk voor op het bureau :-)

Ook heb ik voor hen een wervingswebsite ontworpen: www.werkenbijincentro.nl

flyer-hybrid
incentronauts-banners1

Incentro branding

incentro-visitekaartjes
mokken
incentro-branding-webformaat

Voor Incentro heb ik de complete branding uitgerold. Het beginconcept is bedacht door collega Joost van Brug van Reluct. De gelukkige medewerkers van Incentro staan centraal in dit concept. De passies van de 'Incentronauten' worden gecommuniceerd door bijvoorbeeld een object die bij die persoon hoort, te tonen op het visitekaartje. Toen dit concept er lag heb ik vervolgens het stokje overgenomen en een flinke brandmanual, briefpapier, ± 300 visitekaartjes, briefpapier, enveloppen, mokken, pennen, gevelbekleding, promotiemateriaal, vlaggen etc ontworpen! 

incentro-playbook

© KIRSTEN FABELS 2024   |   PRIVACYVERKLARING  |  KVK 60689684   |   BTW NL001652500B98   |   CONTACT